Barcelona pripremila Rakitiću novi ugovor, a Mandžukiću poručila: ‘Ne želimo te’!

Premda se nagađalo kako će dolaskom sjajnog Portugalca, Andrea Gomesa, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić izgubiti mjesto u momčadi i samim time možda otići iz kluba, od toga na kraju neće biti ništa jer prema posljednjim pisanjima španjolskih medija, Barca je spremna ponuditi nove ugovore Rakitiću i Luisu Suarezu.

Rakitić još ima dvije godine za odraditi, ali kao što to Barca čini s igračima na koje računa, ponudit će mu dvije godine prije isteka novi ugovor, a to produljenje ujedno znači i veću plaću. Isti su razgovori započeti i sa napadačem Luisom Suarezom, a nedavno su okončani novi potpisi sa Mascheranom i Busquetsom, dok su sljedeći Suarez i Raktitić, a nakon njih i Messi.

Isto tako, Mundo Deportivo objavljuje kako Barcelona ne želi Marija Mandžukića. Informacija o navodno prelasku u katalonski klub vrti se već danima, a sada je stigao i odgovor. Naime, Mandžukuć ne zadovoljava jedan važan klupski kriterij, a to je starost. Naime, Mandžukić ima 30 godina, a Barceloni je prestar. Enrique traži mladog napadača koji bi bio rezerva trolistu Messi-Suarez-Neymar, a to baš ne bi odgovaralo Mandži koji želi punu minutažu dok je 20 milijuna eura za igrača koji je samo pričuva preveliki izdatak za Barcu.

Izvor: dnevno.hr

Leave a Reply