Bebek razbjesnio Turke: Sudac je bio grozan, ne možemo vjerovati da se tako sudi na ovoj razini natjecanja!

IVAN BEBEK nije se proslavio na utakmici Brage i Fenerbahčea. Hrvatski je sudac pokazao čak tri crvena kartona turskim igračima, a sudeći po snimkama koje stižu iz Portugala napravio je nekoliko ogromnih pogrešaka na štetu Fenera.

Primjerice, Portugalci su postigli drugi gol iz nepostojećeg penala (Topal je držao ruke uz tijelo), a prije te situacije u kaznenom prostoru igrač Brage bio je, čini se, u zaleđu. Dodajmo kako je Topal zbog “ruke” dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Na kraju utakmice dogodio se incident koji će UEFA sasvim sigurno oštro sankcionirati. Bebek je pokazao crveni karton Volkanu Senu, a ovaj ga je prije nego što je otišao u svlačionicu gurnuo.

Turski Sporx.com donosi tekst pod naslovom “Sudački masakr u Portugalu”.

“Bebek je odlučio utakmicu”, tvrde turski novinari.

Turski mediji gore od reakcija, baš kao i društvene mreže. Bebeka se uspoređuje s Hitlerom, Turci tvrde da je primio novac od Brage, sa svih strana pljušte teške optužbe i uvrede.

Pokrenuta je i peticija da se hrvatskom sucu oduzme licenca. Peticija je u manje od pola sata skupila više od tisuću potpisa.

Osim klasičnih prijetnji i vrijeđanja, Bebeka spominju i nešto poznatiji Turci poput Hakana Sukura koji je poručio da je suđenje bilo skandalozno.

Izvor: Index.hr

Leave a Reply