Čačić: “A što ću kod Kramarića i Olića kad ne igraju, a savjet za Euro tražit ću od Barića”

Ante Čačić u veljači kreće na turneju, najprije u Italiju, pa potom slijede Španjolska i Engleska, kako bi obišao hrvatske reprezentativce. Posjeti Andreju Kramariću i Ivici Oliću neće se dogoditi.

“Ne, a što ću kod njih kad ne igraju. Trebam li uopće još jednom ponoviti: u Francusku će ići samo najspremniji. Hej, ne idemo tamo na kirvaj, nego na Europsko prvenstvo”, rekao je Čačić, pa se osvrnuo strahuje li na Kovačićev status kod Zidanea u Realu.

Mateo igra u Real Madridu! I kao da se zaboravlja da ima samo 21 godinu. Recite mi koji to naš igrač u toj dobi ima iza sebe Inter i Real Madrid?”

Izbornik ističe kako se već priprema za dvije prijateljske utakmice koje kockaste čekaju u ožujku, jednu protiv Izraela, a za drugu se kao protivnik spominju Mađari. Uoči otvaranje EURO- a  protiv Turske na Parku prinčeva odigrat ćemo još dvije utakmice, jednu lakšu, jednu ozbiljnu, ističe Čačić koji dodaje da će savjete tražiti od bivših izbornika.

Otto Barić je vodio tri reprezentacije, ima puno iskustva, zanimat će me, među ostalim, kako je pripremao Hrvatsku za EP u Portugalu. I da, čujem se sa Slavenom Bilićem, posjetit ću i njega jer on je vodio igrače koje ja imam, zna njihove sklonosti, navike, običaje.”

Leave a Reply