CROATIA 2017: MAĐARSKA I FRANCUSKA U BORBU ZA SP

Kadetske reprezentacije Engleske i Njemačke pridružile su se Španjolskoj i Turskoj u polufinalu europske smotre u Hrvatskoj.


Engleska – Republika Irska 1:0 (1:0)

Nakon sve tri pobjede u skupini, Engleska je do polufinala stigla minimalnom pobjedom nad Republikom Irskom, drugoplasiranom momčadi Skupine C.

Odlučujući se trenutak zbio već u 13. minuti, kada je Sancho zatresao mrežu udarcem iz daljine, za konačnih 1:0. Englezi će u polufinalu, 16. travnja, igrati protiv reprezentacije Turske.

Njemačka – Nizozemska 2:1 (0:1)

U drugom je subotnjem polufinalu Nizozemska povela protiv Njemačke u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, kada je precizan bio Aboukhlal.

Nastavak je donio preokret – prvo je Abouchabaka poravnao u 66. minuti, da bi Arp minutu prije isteka vremena osigurao pobjedu Njemačkoj (2:1). Njemačka će u polufinalu igrati protiv Španjolske.

Engleska, Njemačka, Španjolska i Turska ujedno će biti četiri europska predstavnika na Svjetskom prvenstvu U-17 u Indiji ovog listopada, a o petom europskom putniku odlučit će utakmica doigravanja 16. travnja između Mađarske i Francuske.

Leave a Reply