EMOTIVNA PORUKA KAPETANA VATRENIH NAVIJAČIMA: “Oprostite nam za svu onu tugu i suze”!

Iako je većina navijača uoči turnira u Francuskoj govorila kako je kapetan Darijo Srna odavno odigrao svoj najbolji nogomet za reprezentaciju i da će izbornik Ante Čačić na desnoj strani imati igrača manje, legenda Vatrenih svojim je igrama dokazala upravo suprotno.

Iako ga je tijekom grupne faze zadesila obiteljska tragedija u kojoj je ostao bez oca, Srna je iz cijele priče izašao još jači, a da je tome tako u prilog ide i činjenica da je od strane Uefe ušao u najbolju momčad prvog kruga. Ispadanje u osmini finala od Portugala Dariju je iznimno teško palo jer ovo je trebao biti vrhunac njegove karijere, kao kapetan ostvariti nešto veliko s Vatrenima.

Nažalost, iako je igra bila sjajna, rezultat je u konačnici ipak izostao. Reprezentacija se prije nekoliko dana vratila u Hravatsku gdje su je ovacijama dočekali razdragani navijači u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso, a Srna im se putem svog Instagram profila zahvalio na pruženoj podršci u emotivnoj poruci.

Kapetan Vatrenih, Darijo Srna na svom je Instagram profilu poslao poruku navijačima

“Dragi hrvatski navijači, neopisivo mi je vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bi imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života. Nikada vam to neću zaboraviti. Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu… Kad bi se barem mjerili navijači, bili bi prvaci svijeta! Nitko nikoga ne voli kao što vi volite nas i kao što mi volimo vas! I oprostite nam za svu onu tugu i suze na kraju, vjerujte, željeli smo to jednako kao i vi! Hrvatska- zauvijek!

Izvor: jutarnji list

Leave a Reply