Fans’s Embassy Croatia u Francuskoj!! Navijači za navijače!!

Našim navijačima koji će biti u Francuskoj za vrijeme Europskog prvenstva u izvjesnim situacijama će trebati pomoć. Stoga smo u gradovima u kojima igra hrvatska reprezentacija organizirali veleposlanstvo za navijače. “Fans Embassy Croatia” dio je projekta u organizaciji KN Uvijek vjerni, UEFA- e i FSE- a u kojem sudjeluju sve zemlje sudionice europske smotre. Hrvatsko veleposlanstvo za navijače bit će centralno mjesto okupljanja navijača hrvatske nogometne reprezentacije, a služit će za dobivanje i razmjenu svih specijaliziranih informacija i potreba za naše navijače.

Nadalje, hrvatsko veleposlanstvo za navijače savjetuje te koordinira s preciznim, provjerenim, aktualnim, nezavisnim i objektivnim informacijama zanimljivim hrvatskim navijačima. Surađuje i sa svim gradskim strukturama, policijom i medijima, a iz razloga zabrane navijačkih okupljanja bilo kakve vrste, Fans Embassy Croatia bit će centralno službeno mjesto okupljanja svi hrvatskih navijača prije utakmica hrvatske reprezentacije.

Navijačko veleposlanstvo otvara se dan prije te je prisutno u gradovima domaćina na dan i dan nakon utakmice. Hrvatskom timu pridružena su i dva lokalna volontera iz grada domaćina.

U svim gradovima domaćinima biti će predstavnici Ministarstva vanjskih i unutarnjih poslova na usluzi svim navijačima.

Dan prije prve utakmice u Parizu bit će objavljena online brošura sa svim potrebnim informacijama za naše navijače koji putuju u Francusku. Naglašavamo da je francuska policija pod izvanrednim mjerama, veoma ozbiljna i usredotočena na sigurnost. Tolerancija za nezakonito ponašanje ne postoji.

Reprezentacija i navijači ogledalo su naše domovine u svijetu. Oni su pitanje nacionalnog interesa i dostojanstva. Bilo kakvi oblici devijantnog ponašanja poput rasizma, homofobije mogu za posljedicu imati izbacivanje hrvatske nogometne reprezentacije iz Francuske.

Za potrebe hrvatskih navijača osiguran je hot line francuski broj

+33 76 509 4710 koji de biti dostupan 24/7 te

e mail; tomislav.mileis@uvijekvjerni.hr

Potvrđene finalne destinacije Fan’s Embassies Croatia, sa slikama u prilogu, su slijedeće;

Paris:

Champ de Mars, službena Fan zona grada Pariza

Saint – Etienne:

Gare de Saint-Etienne Chateaucreux -Esplanade de France(Parc François Mitterrand)

Bordeaux:

Place des Quinconces, službena Fan Zona grada Bordeauxa

Svim hrvatskim navijačima želimo sretan put i boravak u Francuskoj!!

Fans for fans!! Le Rendez-Vous!!

bordeaux Saint-Etienne pariz

Leave a Reply