Hrvatska je kompletna: Modrić i Kovačić stigli u kamp reprezentacije, dočekalo ih je iznenađenje

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se na pripremama u Rovinju, a izbornik Ante Čačić napokon ima kompletnu momčad na raspolaganju. Nakon što su se nedavno priključili Ivan Rakitić i Mario Mandžukić, u Rovinj su stigli i Mateo Kovačić i Luka Modrić. Imali su svega nekoliko slobodnih dana i strahovalo se od toga da su umorni, ali Modrić je svojim izjavama zasigurno oduševio izbornika Antu Čačića, ali i sve navijače.

– Osjećam se izvrsno, odmorio sam se tri dana i sve je u redu, kazao je Modrić pa dodao:

– Sigurno sam zreliji i iskusniji nego prije dvije godine u Brazilu, a osjećam se stvarno dobro i fizički i psihički. Vjerujem da će se to pokazati i na mojim igrama.

S Realom je ove sezone drugi put osvojio Ligu prvaka.

–  S Atletico Madridom nije moglo drugačije nego borbeno, uvijek odlučuju detalji i tako je bilo i u ovoj utakmici. Na kraju smo imali više mirnoće u jedanaestercima, premda je bilo vrlo iscrpljujuće, pogotovo uz toplo i vlažno vrijeme. Imali smo probleme i s grčevima, ali kako vrijeme prolazi, sve sam više svjestan što smo napravili i sve više ponosan.

Hrvatska će natjecanje na Europskom prvenstvu započeti 12. lipnja protiv Turske u Parizu, a nakon toga igramo protiv Češke i Španjolske.

– Najvažnije je dobro se spremiti i proučiti prvog protivnika. Pobijedimo li Tursku, bit će znatno lakše ući u sljedeće utakmice i to bi moglo biti posebno važno za cijelo natjecanje. S druge strane, kako god prva utakmica završila, imamo još dva dvoboja i morat ćemo ići utakmicu po utakmicu. Definitivno možemo proći skupinu, ali moramo biti skromni i ne razbacivati se izjavama, za kraj je kazao Modrić koji u dogovoru s izbornikom najvjerojatnije neće zaigrati u pripremnom susretu protiv San Marina u subotu.

Na dočeku su dobili i prigodnu tortu kojom im se čestitalo na osvojenom naslovu.

modric kova i torta

Izvor: večernji list

Leave a Reply