Mirko Marić ekskluzivno: Favorita za osvajanje Eura je više, a među njima je Hrvatska

EURO je pred vratima, i svi s nestrpljenjem očekuju nogometni spektakl. Osim u Hrvatskoj, za ludo navijanje pripremaju se i Hrvati u BiH. Brojni od njih svoju naklonost reprezentaciji pokazuju i kroz rad u udrugama.

Tako će “Uvijek vjerni”, i navijačka podružnica u BiH, organizirati gledanje utakmica na otvorenom, fan zone, glazbene spektakle, kao i brojne nagrade. I svi će se moći osjećati kao u Francuskoj. I svi očekuju vrhunski nogomet.

A kakav nogomet očekuje jedan od najvećih talenata u HNL-u, perspektivni napadač Lokomotive, Mirko Marić, otkrio nam je on sam. Ovih dana Marić odmara od izuzetno naporne sezone, a mi smo ga uhvatili na par minuta kako bi nam prokomentirao predstojeće Europsko prvenstvo.
– Od Europskog prvenstva očekuje prije svega vrhunski nogomet, što je već tradicija prvenstava na kojima nastupaju najjače reprezentacije. Smatram da je favorita više nego na proteklhi nekoliko prvenstava, jer uz standardne Njemačku, Španjolsku i Italiju ove godine bi veliku ulogu mogle igrati i domaćin Francuska, zatim Engleska i, naravno, Hrvatska. Prolazak skupine za Hrvatsku je imperativ, a poslije toga naša reprezentacija može svakog pobijediti u jednoj utakmici, kazao nam je sjajni napadač koji je nedavno napunio 21 godinu.

Ne sumnjamo da će u godinama koje slijede i on biti dio nogometnih prvenstava i važan kotač reprezentacije.

Željko Andrijanić/Uvijekvjerni.info

Leave a Reply