Ne vjeruju Hrvatima: Evo kakvi su omjeri na pobjednika Eura, najboljeg strijelca i najboljeg igrača

Hrvatska nogometna reprezentacija na trećem uzastopnom velikom natjecanju krenut će po naslov s iste startne pozicije, naime osmi je favorit na Euru, smatraju kladionice, a iste izglede Hrvatskoj su davali i uoči Eura 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj, te na SP- u u Brazilu prije dvije godine.

Pojedine kladionice nude omjer 28.00 da će Ante Čačić i društvo zadnji dan turnira podići pehar. Više povjerenja imaju u Francuze i Nijemce, koji su, smatraju, najveći favoriti za naslov, a više izgleda od Hrvatske imaju još Španjolska, Engleska, Belgija, Italija i Portugal.

Moguće je okladiti se i na finaliste, a kockasti imaju najizglednije šanse za plasman u finale s domaćinom Francuskom, smatraju kladionice. Omjer je vrlo visok pa na jednu uloženu kunu moguće je zaraditi čak 51. Najviše izgleda za finalni okršaj na Euru imaju Francuzi i Nijemci.

Mandžukić u utrci za najboljeg strijelca, Modrić i Rakitić najboljeg igrača…

Posljednji hrvatski nogometaš koji je bio najbolji strijelac na velikom natjecanju jest Davor Šuker, a ove godine najveći favorit za Zlatnu kopačku su Thomas Muller i Cristiano Ronaldo s omjerom 7.0. Mario Mandžukić teško će naslijediti Šukera jer nije ni među favoritima, tek je na 16. mjestu ljestvice, a bude li Juventusov napadač najbolji strijelac EP- a, svi koji na to uplate kunu, na kraju turnira bit će bogatiji za čak 41. Na Nikolu Kalinića omjer je 101.0, a u ponudi za osvajanje Zlatne kopačke još su i Andrej Kramarić, Ivan Perišić, Luka Modrić i Ivan Rakitić.

Titula najboljeg igrača turnira rezervirana je za Cristiana Ronalda, Thomasa Mullera ili domaćeg heroja Paula Pogbu, smatraju, jer je na njih omjer 8.00, a s Čačićevog popisa u konkurenciji su samo Rakitić i Modrić, no omjer na veznjake hrvatske reprezentacije je 51.0.

Izvor: index.hr

Leave a Reply