Obavijest za put u Zagreb na utakmicu s Grčkom

Priopćenje: organizirani odlazak članova „Uvijek vjerni“ na utakmicu s Grčkom u Zagreb

Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“ organizira 9.10.2017 za svoje članove odlazak autobusom u Zagreb na utakmicu Hrvatska – Grčka. Prijevoz će biti organiziran iz svih gradova Herceg Bosne.
Polazak autobusima je u ranim jutarnjim satima u četvrtak 9.11.2017. Putujemo najbržom rutom i autocestom. Po dolasku u Zagreb ćemo se družiti s navijačima u središtu grada kod kafića Cosmopolitan u Bogovićevoj ulici. Nakon toga ćemo krenuti prema Maksimiru i poslije utakmice povratak autobusima.
Prijave za ulaznice i putovanje na utakmicu protiv Grčke u Zagreb su do subote 4.11. ,sve tamo do 21h. Broj mjesta je ograničen, stoga javite nam se na vrijeme. Molimo članove i navijače da se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info, mail marketing@uvijekvjerni.info i tel: 063 670 035 i 063 413 464.
Također još jednom napominjemo da je odlukom Fife i nacionalnih saveza se odustalo od odlaska gostujućih navijača i hrvatski navijači ne će imati pravo na kupovinu ulaznica u Grčkoj niti ćemo organizirati gostovanje.


Obavijest za članove koji idu u Zagreb na utakmicu u svom aranžmanu
Okupljanje za članove će biti u caffe bar-u “Cosmopolitan” na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice u 12h, a dobrodošli ste i ako dođete ranije. Ukoliko nekome treba osigurati smještaj u gradu, slobodno se javite na telefon: 098 919 34 00 – Damir
Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo glasnu i primjerenu podršku našoj reprezentaciji.
Srdačan pozdrav.

Udruga Navijača „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“

Leave a Reply