Odrađen prvi trening u Francuskoj: Modrić dočekan kao najveća zvijezda

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Francuskoj nakon što je nešto prije 13 sati stigla u Hotel du Golf Barriere u Deauvilleu, gdje će boraviti za vrijeme Euro- a. Trening je trajao oko sat vremena.

“Došlo je preko 300 navijača pogledati trening.  Naravno nije bilo kao na pripremama u Sv. Martinu na Muri ili u Rovinju, ali došlo je puno obitelji s djecom koja su nakon treninga dobila i pokoji autogram od igrača”, rekao je u javljanju uživo za Novu TV Stipe Sladoljev.

“Prvi trening bio je protokolarni dio, tako nam je otkrio izbornik Ante Čačić, koji također kaže da od sutra (srijeda) kreće onaj pravi posao. Treba naglasiti da je Luka Modrić dobio najveći pljesak i da je dočekan poput velike nogometne zvijezde”.

“Osiguranje je bilo na visini. Svi su morali biti pregledani, svaki detalj odjeće, obuće ili torbice morao je proći kroz kontrolu, tako da možemo reći da se organizator zaista trudi da se prije svega igrači, a potom i svi zainteresirani za utakmice, osjećaju u potpunosti sigurno”, kaže Stipe Sladoljev.

Prvu utakmicu u Francuskoj Hrvatska prema rasporedu Euro- a  igra u nedjelju  protiv Turske.

“Ante Čačić od srijede će krenuti pripremati momčad za najvažniju utakmicu na turniru, jer ta prva uvijek zna biti nekako najvažnija. Hrvatska bi se trebala na pravi način suprostaviti ekipi Turske koja je na papiru ipak slabija od naše”.

“Igrači će sada otići natrag u hotel koji je udaljen svega par kilometara od stadiona na kojem su trenirali. Recimo i za kraj da je danas stigla informacija kako je najmlađi i najtalentiraniji turski nogometaš Emre Mor (18)   potpisao danas petogodišnji ugovor s Borussijom Dortmund”.

“Turska sprema ‘izbaciti’ novu veliku zvijezdu, a što Hrvatska sprema za njih to ćemo vidjeti u nedjelju na Parku prinčeva gdje se igra utakmica”, završio je svoje javljanje iz Francuske Stipe Sladoljev.

Luka Modrić i Ivan Rakitić također su bili vrlo traženi sugovornici. Obojica su se složila u jednoj stvari, a ta je da im je dosta treninga i razgovora i da jedva čekaju da krenu ozbiljne stvari.

Izvor: GOL.hr

Leave a Reply