Počela prodaja ulaznica za utakmice protiv Finske u Rijeci i Ukrajine u Kijevu

Hrvatski nogometni savez objavio je kako je započela internetska prodaja ulaznica za preostale kvalifikacijske susrete Hrvatske.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju početkom listopada očekuju posljednja dva susreta kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, koje se iduće godine igra u Rusiji.

Izabranici Ante Čačića prvi susret igraju na riječkoj Rujevici gdje će ugostiti Finsku i to 6. listopada, dok je susret protiv Ukrajine na rasporedu tri dana kasnije u Kijevu.

HNS je na svojim službenim stranicama objavio da se za obje utakmice od danas mogu kupiti ulaznice i to putem internera, a “vrijedni papirići” za okršaj protiv Finske moći će se kupiti i na blagajnama Rujevice od 2. listopada.

Cijene ulaznica za utakmicu Hrvatska – Finska, tribina zapad su 150 kuna, za Istok 100 kuna, a Sjever 50 kuna.

Iz HNS-a napominju kako jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Kupac ulaznica putem Interneta mora biti hrvatski državljanin, a osim svojih podataka, dužan je dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Cijena ulaznica za gostujuću utakmicu Ukrajine i Hrvatske u Kijevu je 55 kuna i isključivo ih je moguće kupiti putem interneta na portalu za ulaznice. Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.

Leave a Reply