Počinje “operacija Grčka”; “vatreni imaju otvoreni trening u ponedjeljak

U zagrebačkom hotelu As u ponedjeljak u 12 sati je okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči dvije utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo koje će se 2018. održati u Rusiji.

Prvog dana okupljanja ‘Vatreni’ će u 20 sati održati otvoreni trening na igralištu Hitrec Kacian ispod istočne tribine maksimirskog stadiona.

Navijači će tako imati priliku izbliza vidjeti trening hrvatskih reprezentativaca predvođenih kapetanom Lukom Modrićem i dati im podršku uoči odlučujućih utakmica u borbi za plasman na World Cup. Na trening će se moći ući s ulaznicama koje se mogu preuzeti web stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Trening u ponedjeljak će većinom biti rekuperacijski, a jedina dva prava treninga izbornik Zlatko Dalić će imati u utorak i srijedu.

Prva utakmica dodatnih kvalifikacija je u četvrtak u 20.45 sati na stadionu Maksimir. Hrvatski igrači u Atenu putuju u subotu, a uzvratni susret je u nedjelju u 20.45 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Georgios Karaiskakis.

Podsjetimo, čelnici Hrvatskog i Grčkog nogometnog saveza su dogovorili kako na obje utakmice neće biti organizirane tribine za gostujuće navijače.

Leave a Reply