Predstavljamo vam: „ Uvijek vjerni“ Bonn

 

Bonn je grad u Njemačkoj, u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija. U nekad glavnom gradu Zapadne Njemačke  otvorena je još jedna podružnica Kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije  u Njemačkoj.

Podružnica „ Uvijek vjerni“ Bonn službeno je otvorena 11. studenoga 2011. godine, a službeno otvorenje podružnice održalo se u sklopu gledanja utakmice Turska- Hrvatska.

Podružnicu vodi Goran Fistrek, a trenutačno broje  tridesetak članova, što s obzirom na broj podružnica u Njemačkoj, nije malo.

Članova „ Uvijek vjerni“ Bonn ima na skoro svakoj utakmici hrvatske reprezentacije,  a bili su čak i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine, dok još nije postojao Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije „ Uvijek vjerni“, kao i na SP- u u Brazilu 2014. godine.

Svojim najljepšim putovanjem na utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije povjerenik Goran Fistrek smatra odlazak u Zagreb na utakmicu Hrvatska- Srbija, ali i odlazak sa Zlatkom Jamanom na gostovanje u Srbiju, gdje su Srbija i Hrvatska remizirale, a Josip Šimunić dobio crveni karton. Uz te dvije utakmice, svojim najdražim putovanjem Fistrek smatra utakmicu kojom je otvoreno 20. Svjetsko prvenstvo između Brazila i Hrvatske.

Za kraj dodaje:“ Idemo i u Francusku“.

Leave a Reply