Predstavljamo vam „Uvijek vjerni“ Rosenheim

Rosenheim je grad u njemačkoj saveznoj državi Bavarskoj. Podružnica Kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije, „Uvijek vjerni“ Rosenheim  osnovana je 2014. godine.

Svoju su prvu godišnjicu članovi Kluba UV Rosenheim obilježili u srpnju 2015. godine nogometnim turnirom, a ove će godine to i ponoviti (moramo se pohvaliti da su i nas iz „Uvijek vjerni“ Herceg Bosne, pozvali na turnir). Inače se na turnir može svatko prijaviti, a prošle su godine imali i ekipu iz Austrije.

Povjerenik UV Rosenheim je Tomislav Andrijevic, a trenutačno ova podružnica broji oko 45 članova.

Članovi „Uvijek vjerni“ Rosenheim, njih 20-25 redovito se sastaju, kako radi druženja,  tako i za dogovor o odlascima na utakmice hrvatske reprezentacije, na koje spomenuti članovi redovito i idu. Europsko nogometno prvenstvo željno iščekuju i naravno putuju u Francusku.

Svake se nedjelje sastaju na utakmicama nogometnog kluba Croatia Rosenheim koji je, prema riječima povjerenika Andrijevica, jako uspješan.

A na pitanje koje je gostovanje ostavilo poseban trag, Andrijevic odgovara bez zadrške: „Milano“-  kvalifikacijska utakmice Hrvatske protiv Italije za EURO 2016.

Kao i svaki član „Uvijek vjerni“, Tomislav kaže, tako i oni u UV Rosenheim navijaju za Hrvatsku u dobru i zlu, jer iako  im nekad neke stvari, što se HNS- a tiče smetaju, to nikad neće i ne smije biti prepreka bodrenju Vatrenih.

Leave a Reply