Ryan Giggs: “Ako ste neutralni navijač, uvijek ćete navijati za Hrvatsku”

Trofej Lige prvaka stigao je u Hrvatsku, Ryan Giggs, legenda Manchester Uniteda i otočkog nogometa promotor je elitnog klupskog natjecanja u Zagrebu.
Dva dana će se u hrvatskoj metropoli moći razgledati “uhati” trofej.


“Sjećam se da su hrvatski navijači uvijek bili vrlo glasni”, kazao je Giggs po dolasku u Zagreb.

Očito su “kockice” osvojile Giggsa.

“Ako ste neutralni navijač, uvijek ćete navijati za Hrvatsku”, kazao je legendarni Velšanin koji je ishvalio najboljeg hrvatskog nogometaša.

“Hrvatska ima sjajne igrače, a Luka Modrić je najtalentiraniji”, dodao je o svom nesuđenom suigraču, jer je sir Alex Ferguson pokušao dovesti hrvatskog veznjaka na Old Trafford.

“Volio bih da Modrić dođe u United”, dodao je Giggs.

Kasno je za to, prije dva dana Modrić je produljio ugovor s Realom do 2020. godine.

Rekorder Premiershipa

Giggs je ovog ljeta bio u kombinaciji za trenera Manchester Uniteda nakon odlaskaLouisa van Gaala, ali se klub u kojemu je ovaj Velšanin proveo 23 godine i osvojio 37 trofeja odlučio radije za Josea Mourinha.

I tako će Giggs, umjesto pripreme derbija protiv Chelseaja ovog vikenda, u Zagrebu potpisivati autograme i promovirati natjecanje koje je s “crvenim vragovima” pod vodstvom Fergusona osvajao dvaput (1999. i 2008.).

‘United je opet jak’

S ukupno 632 utakmice odigrane za Manchester United, Giggs je rekorder Premiershipa po broju nastupa. Jedan je od rijetkih zvijezda koje su cijelu karijeru bile vjerne jednom klubu.

“Imao sam sreće igrati u klubu za koji sam navijao. United je ponovno jak i brzo će opet osvajati trofeje”, kazao je 43-godišnji Velšanin o voljenom klubu.

Leave a Reply