SLAŽETE LI SE S IZBOROM? Proglašen najbolji igrač hrvatske reprezentacije u 2015.

Krilni napadač Intera Ivan Perišić proglašen  najboljim  igračem  hrvatske nogometne reprezentacije u 2015. godini po izboru navijača.

Perišić je lani dobio nagradu Vatrena krila za reprezentativca godine po izboru Kluba navijača Uvijek vjerni, a najbolji je bio i u 2015. godini. Barem tako misle navijači i svi ostali koji su dali svoj glas u anketi Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Slavio je Perišić u konkurenciji s Danijelom  Subašićem  i Domagojem Vidom, a pritom je dobio 84 posto glasova na Twitteru te 68 posto na internetskoj stranici HNS- a.

“U početku sam prilikom nastupa za reprezentaciju bio u određenom grču, no sada se, hvala Bogu, otvorilo i ide mi dobro. Želim stoga svim suigračima u reprezentaciji i sebi samo puno zdravlja i sreće da napokon napravimo nešto veliko”, istaknuo je Perišić u izjavi za internetsku stranicu Saveza.

Hrvatska je u godini na izmaku uspješno zaključila još jedan kvalifikacijski ciklus i plasirala se na Europsko prvenstvo u Francuskoj. Perišić je pritom upisao šest pogodaka i tri asistencije.

“Kao što to cijelo vrijeme govorim, pa tako i ove i prošle godine kada su me navijači izabrali za najboljeg reprezentativca, nagrade, priznanja i ljubav od strane navijača su velika i posebna stvar jer je njih najteže zadovoljiti i ne možete ih prevariti. Stoga će mi i ovo priznanje biti dodatan poticaj i za sljedeću godinu”, zaključio je 26-godišnjak.

Leave a Reply