Sutra počinju prijave za kupovinu ulaznica za Euro 2020 !!!

Navijači hrvatske reprezentacije moći će se, počevši od srijede 4. prosinca, prijaviti za kupovinu ulaznica za Europsko prvenstvo 2020. godine

Hrvatska reprezentacija je 30. studenog na ždrijebu skupina saznala prve protivnike i gradove domaćine na nadolazećem Europskom prvenstvu, a od srijede 4. prosinca navijači mogu početi s prijavama za kupovinu ulaznica za EURO 2020.

Hrvatski navijači ulaznice mogu kupiti isključivo putem Uefe na portalu euro2020.com/tickets.

Prioritet će imati najvjerniji navijači hrvatske reprezentacije koji su u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznice putem portala za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza, za koje je predviđeno oko četvrtina ukupnog broja ulaznica. Prilikom određivanja najčešćih kupaca razmatrane su kupovine ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije u sklopu zadnja tri ciklusa (EURO 2016., SP 2018. te EURO 2020.). Preostale ulaznice bit će dodijeljene kroz ždrijeb.

Cijene ulaznica se kreću od 75 do 225 eura za otvorenje koje se održava u Rimu, za utakmice Hrvatske koje se igraju u Londonu i Glasgowu od 50 do 185 eura.

Cijene za osminu finala se također kreću od 50 do 185 eura, za četvrtfinale su od 75 do 225 eura, za polufinale od 195 do 595 eura, a za finale od 295 do 945 eura.

Postupak prijava za ulaznice završava 18. prosinca u 14 sati.

Ulaznice će biti dodijeljene putem ždrijeba koji će se održati krajem siječnja 2020. godine. Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe.

Navijači se tijekom prosinca mogu prijaviti za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u skupini, kao i za tzv. ‘uvjetne ulaznice’ za osminu finala, četvrtfinale, polufinale te finale. U slučaju da Hrvatska ne prođe skupinu, UEFA će vratiti potpuni iznos cijene tzv. ‘uvjetnih ulaznica’.

Izvor: HNS

Leave a Reply