TKO ĆE NAJBOLJE ZNATI, AKO NE NJEGOV SUIGRAČ IZ KLUBA? ‘Ni najmanje se ne brinem za Mandžukića, ne morate ni vi’

Marko Pjaca javio se poslije treninga u Torinu. Uvijek pristupačan, a i naslućuje se osmijeh s druge strane. Vratio se svakodnevici, treba se nametnuti u Juventusu, to je sad glavna preokupacija. Iako, po popularnosti koju već sad tamo uživa, navijačima bi sigurno bio u prvih 11, odmah. Još se internetom vrti onaj dribling i pokušaj protiv Lazija, kad je oduševio u samo nekoliko minuta. Zato kad pitamo za te prve dojmove u Juveu, sve se može svesti pod egidu – fantastično!

– Nemam riječi za sve ovo što se dosad događa u klubu. Lijepo je krenulo, imamo dvije pobjede i sve ide po planu. Osobno, prezadovoljan sam, odlično treniramo, sve mi odgovara, sad se još samo trebam izboriti za minutažu. Živim u stanu, već vozim po Torinu, grad je krasan, suigrači vrhunski, odmah vidiš da se radi o velikim igračima i profesionalcima. Sve je odlično organizirano, na meni je samo da igram nogomet, ništa drugo. I, zapravo ne znam što bih više rekao na tu temu, ha-ha.

Najviše kritike zadnjih dana ide na račun Marija Mandžukića, osim reprezentativnog, on je i klupski suigrač. Broje mu se utakmice bez gola, postavlja se pitanje treba li imati još kredita…

– Ni najmanje se ne brinem za Mandžukića, ne morate ni vi. Prije sam ga znao samo iz reprezentacije i već tada mi je bilo jasno o kakvom se radniku i profesionalcu radi. A sad kad s njim treniram i pričam svakodnevno, kad ga vidim na treninzima, samo sam još mirniji. Uvjeren sam da nema razloga za sumnje u njega. Mandžo je fantastičan igrač, radnik koji ne zna što znači usporiti i on toliko toga donese za momčad da je to teško uopće mjeriti. Zabio gol ili ne, uvijek daje puno, uvijek je bitan. A kažem, ne sumnjam da će vrlo brzo i ponovno zabijati. Sigurno.

Dojam je ipak da s obzirom na imena koja imamo u napadu moramo biti efikasniji?

– Sve su to odlični igrači pa dosta je samo vidjeti klubove u kojima i kako igraju. Općenito imamo sjajnu momčad, na svim pozicijama i veliki sam optimist uoči nastavka kvalifikacija. Ali idemo redom, utakmicu po utakmicu. Ipak, samo ću reći da nakon jedne utakmice u kojoj smo više puta pogodili gredu nego što je protivnik imao pravih šansi nema baš razloga za velike promjene ili nervozu, zar ne?

Izvor: jutarnji.hr

Leave a Reply