UEFA- ina radionica za sve zemlje sudionice EURO- a 2016.

Izaslanstva  24 zemlje sudionice Europskog nogometnog prvenstva  okupit će se u Parizu 2. i 3. ožujka te raspravljati o organizacijskim pitanjima povezanim s UEFA EURO 2016. Radionica će se podudariti s razdobljem od 100 dana do turnira koji počinje 10. lipnja 2016. godine .
Radionica će pružiti detaljne informacije o temama kao što su organizacija utakmica , transport, logistika, smještaj, osiguranje i pitanja sigurnosti, disciplinska pitanja i pitanje integriteta , kao i marketinga, komunikacija i medija. Radionica će se održati u Pullman Hotel Tour Eiffel u glavnom gradu Francuske.

Paralelno s tim, UEFA I EURO 2016. organizacijski odbor održat će zajedničku „100 dana za odlazak“ press konferenciju  u La Maison de la Radio u Parizu, 2. ožujka, u 11 sati, gdje se očekuje dolazak predsjednika organizacijskog odbora EURO 2016., Jacquesa Lamberta i Martina Kallena, UEFA- inog direktora za Europsko prvenstvo.
U četvrtak ujutro, 3. ožujka , mješovita zona u kojoj će biti treneri 24 tima reprezentacija  koji sudjeluju na EURO- u, a  bit će raspoređeni u Pullman Hotel Tour Eiffel od 10.30 sati.

Mediji koji žele nazočiti press konferenciji i/ili mješovitoj zoni, moraju podnijeti zahtjev za akreditacijom slanjem maila na media.accreditations@uefa.ch, najkasnije do 12 sati, u petak, 26. veljače, naznačivši u naslovu pošiljatelja- „EURO 2016. radionica“

Leave a Reply