‘Vatreni’ kamp za Euro 2016. kod Rennesa okružen je jezerima…

Hotel “Domaine de Cicé-Blossac” u gradiću Bruzu ima teretanu, spa-centar, prostor za masažu i terapiju. Hrvatska bi tamo trebala boraviti za vrijeme Eura u Francuskoj

Hotel “Domaine de Cicé-Blossac” s četiri zvjezdice u gradiću Bruzu nedaleko od Rennesa sa 69 soba i 24 apartmana, nedavno obnovljen, bit će lokacija hrvatske nogometne reprezentacije tijekom Europskog prvenstva u Francuskoj.

Iako su informacije iz HNS- a govorile kako bi lokacija kampa trebao biti Vittel, koji je ugostio generaciju “vatrenih” 1998., ali i Deauville-Saint Arnoult , kojega je odabrao bivši izbornik Niko Kovač, konačna odluka pala je na Bruz na sjeveru Bretanje.

Noćenje u hotelu gdje će odsjesti Čačićeva ekspedicija stoji oko 250 eura po danu za puni pansion, a ima sve što je potrebno nogometnoj momčadi za pripremu za utakmice: teretanu, spa-centar, prostor za masažu i terapiju. U istom hotelu redovito borave i protivnici Rennesa.

Svaki od apartmana ima svoj balkon s pogledom na obližnja jezera Villaine, a igračima će za razonodu biti na raspolaganju i golf-igralište. Za vrijeme Eura bit će zatvoren za ostale posjetitelje. Treninge će Hrvatska odrađivati u 15- ak kilometara udaljenom Guichenu, gdje se nalaze dva obnovljena terena s prirodnom travom.

Leave a Reply