VATRENI U SUKOBU S KLUBOM? Odbio mogućnost igranja u Ligi prvaka jer želi u redove posrnulog velikana

Portal Calciomercato navodi da je sportski direktor Fiorentine Carlos Freitas jasno dao do znanja da će napraviti sve da zadrži Badelja u klubu, ali naš nogometaš ne želi produljiti ugovor s klubom i odlučan je u namjeri da napusti Toskanu. Štoviše, La Republica  piše da je Badeljev odnos s klubom napetiji nego ikad jer hrvatski reprezentativac silno želi u Milan.

Iako se pisalo da Fiorentina ne želi organizirati ni sastanak s Badeljom i njegovim predstavnicima, Calciomercato tvrdi da će glavni direktor Pantaleo Corvino idućih dana razgovarati s igračem. Isti izvor otkriva i da je Badelj odbio ponudu njemačkog prvoligaša Borussije Munchengladbach koja će igrati u Ligi prvaka jer želi isključivo na San Siro.

Milan je označio Badelja kao jednu od glavnih meta u obnovi veznog reda, ali Rossoneri trenutno ne mogu finalizirati nijedan transfer, sve dok kineski konzorcij ne dovrši preuzimanje kluba. Zanimanje za bivšeg nogometaša Dinama i HSV- a posljednjih je tjedana pokazivao i engleski Tottenham, ali konkretnu ponudu nije poslao.

Izvor: net.hr

Leave a Reply