Zaključci sa sastanka predsjednika i povjerenika Udruge

U petak i subotu, 4.i 5. prosinca 2015. godine, u prostorijama Udruge navijača Uvijek vjerni Herceg Bosne, održani su sastanci na kojima su sudjelovali predsjednik Udruge Ilija Perković i svi povjerenici , tj. članovi skupštine.

U 16 točaka dnevnog reda usvojen je plan rada Udruge za prvih šest mjeseci naredne godine. Regulirana su članstva  prema internom pravilniku Udruge , te završene  prijave za Euro 2016.

Unatoč nezavidnoj  ekonomskoj i gospodarskoj situaciji, u Udruzi su i više nego ugodno iznenađeni velikim zanimanjem i odzivom članova koji su spremni bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom nogometnom prvenstvu sljedeće godine u Francuskoj.

Predsjednik Perković, kao i povjerenici žele istaknuti skoro otvaranje novih podružnica u Širokom Brijegu, Čitluku i Ljubuškom te pokretanje aktivnosti na otvaranju i angažiranju povjerenika za Vitez, Novi Travnik, Žepče i ostale gradove gdje postoji potreba i zanimanje za potporu hrvatskim navijačima.

Dogovorena je organizacija malonogometnih godišnjih turnira podružnica iz domovine i iseljeništva, za koje se u Udruzi nadaju kako će postati tradicijom, ustroj i organizacija navijanja i ponašanja na gostovanjima i tribinama, određeni su povjerenici za sigurnost navijača na tribinama, te ustroj malonogometne ekipe Uvijek vjerni. Također, u planu je promocija filma Joe  Šimunića u nekoliko gradova u BiH.

Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije planira i organizirani odlazak i posjet Haag- u  šestorici bivših dužnosnika HR HB, a plan je i omogućiti otkup karata povjerencima i članovima Udruge za Europsko rukometno prvenstvo koje počinje u siječnju 2016. u Poljskoj.

Ono na što su u Udruzi posebno ponosni jest skoro pokretanje LOYALTY CLUB- a, za sve članove Uvijek vjerni iz domovine i iseljeništva koji će moći koristiti razne pogodnosti sponzora i partnera udruge.

 

Udruga Uvijek vjerni Herceg Bosne

 

Leave a Reply