Novosti iz Uvijek vjerni

Na sastanku svih podružnica Kluba navijača Uvijek vjerni u Njemačkoj, u Stuttgartu, dogovorili smo planove za sljedeće utakmice hrvatske reprezentacije na kojima želimo biti 12. i 13. i 14. igrač reprezentacije. Podsjećamo, nakon gotovo dvije godine Hrvatska će igrati pred punim tribinama, 24. ožujka u Zagrebu.

Pripreme za tu utakmicu smo već pokrenuli. Naravno da želimo da ova utakmica prođe bez incidenata, neprimjerenih uzvika i bilo kakvih nesportskih eskalacija.

Stoga smo na brojnim edukativnim sastancima s predsjednicima podružnica u Njemačkoj ukazali na prioritete. Svaki povjerenik udruge dobio je jasne naputke kako djelovati edukativno kod našeg članstva.

Uz zaključke, zbog velikog zanimanja, proširujemo broj podružnica u Njemačkoj, te osnivamo Futsal klub “Uvijek vjerni” iz Stuttgarta, centrala Kluba iz Zagreba dati će punu podršku toj namjeri.

Inače, na turniru “Topas kup” u Stuttgartu nastupila je i malnogometna momčad našeg imena i ostvarila veoma dobar uspjeh plasmanom u polufinale.

Gost njemačkih podružnica KNUV bio je i Velimir Bujanec koji je član našeg Kluba.

Sljedeće okupljanje Kluba navijača Uvijek vjerni zbiti će se 25. veljače u Jajcu u Bosni i Hercegovini gdje će se okupiti sve podružnice iz Herceg Bosne.

Pozivamo sve istinske navijače i one koji vole reprezentaciju na sportsko i korektno navijanje te da ne nasjedaju na podjele i podvale kojima se želi uništiti sve ono što predstavlja hrvatska reprezenacija i hrvatski navijač.

Klub navijača “Uvijek vjerni”

 

Leave a Reply