Doček u Mostaru za europsku rukometnu broncu

Hrvatski športski rukometni klub Zrinjski priredio je u Mostaru svečani doček brončanom rukometašu Igoru Karačiću, koji je na netom završenom Europskom prvenstvu s hrvatskom reprezentacijom osvojio  broncu.

Kako prenosi  Bljesak.info,  Karačić se na pozornicu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače popeo u 21 sat i 25 minuta, a s oduševljenjem ga je pozdravilo više tisuća navijača.

Na pozornici ga je dočekao i čestitao mu gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Karačić je kazao kako je na početku svoje karijere , dok je sa svojim bratom trenirao u mostarskom Zrinjskom, sanjao o osvajanju medalja , ali da nije mogao ni zamisliti oduševljenje koje ga je dočekalo u Mostaru.

Okupljenim navijačima prenio je pozdrave od svojih suigrača, a posebice od sugrađanina Marina Marića, koji je također karijeru započeo u mostarskom Zrinjskom, a koji zbog klupskih obveza nije mogao doći u Mostar.

„Oči su mu bile pune suza kad je čuo da Mostar priprema doček, a on ne može doći“, dodao je Karačić.

Brončani se rukometaš od Mostaraca oprostio pjesmom Mate Bulića „Tiho, tiho teče Neretva“, koja se, prema Karačićevim riječima, redovito pjevala u hrvatskoj svlačionici u Poljskoj i koja je praktički postala himna „kauboja“.

Leave a Reply