Dva mjeseca do početka EURO- a! Izbornik Čačić dugo i iskreno pričao s Lovrenom…

Prema ranije zacrtanom rasporedu, izbornik Čačić ovoga je vikenda otputovao u Englesku gdje se u Londonu susreo s hrvatskim stručnjacima iz West Hama na čelu sa Slavenom Bilićem.

‘Bilo je vrlo lijepo u Londonu popričati s našim ljudima iz West Hama koji predvođeni Slavenom rade fantastičan posao na čemu im čestitam. Vidjeli smo sjajnu utakmicu s Arsenalom te smo potvrdili raniji dogovor da se Miljenko Rak priključi stručnom stožeru reprezentacije prije Eura 2016.’

Nakon Londona, izbornik Čačić je pogledao i susret Liverpool – Stoke City nakon kojeg se susreo s reprezentativcem Dejanom Lovrenom.

‘Razgovarali smo dosta dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju.’

Podsjetimo, branič Liverpoola oštro je reagirao na nedavni potez izbornika koji mu nije dao priliku u prijateljskoj utakmici s Mađarskom prije dva tjedna.

“Rekao mi je da ću igrati drugo poluvrijeme, rekao je da će svi dobiti priliku, a ja na kraju nisam dobio. Pao mi je mrak na oči”, kaže Lovren i dodaje kako s Ćorlukom, s kojim bi trebao činiti stup hrvatske obrane, nikada nije igrao zajedno u sustavu s četiri u zadnjoj liniji.

“Igrali smo u Osijeku s trojicom iza, nismo bili uigrani, a u onom blatu nismo ni mogli bolje. Ako me želiš uigravati, onda me trebaš odmah uigravati, a ne zadnje dvije utakmice prije Eura. Kako ću se pokazati u 3-5-2 kada se ne sjećam kada sam to igrao?”, rekao je Lovren za SN.

Lovren je poručio da se ne misli ispričati Čačiću zbog svog poteza i da će mu otvoreno reći da ne ide na Euro ako nije u prvih jedanaest.

Izvor: tportal.hr, SN

Leave a Reply