EKSKLUZIVNO: Pogledajte dolazak Vatrenih u mali francuski raj uz impresivno osiguranje

Hrvatska nogometna reprezentacija nešto iza 12.30 sati stigla je u svoju bazu tijekom EURO- a u Francuskoj, mondeno ljetovalište Deauville u Normandiji.

Reprezentacija je na put krenula iz zagrebačke zračne luke u 10 sati, te je u Deauville  stigla i ranije od predviđenoga. Već za 18.30 sati zakazan je otvoreni trening na Commandant Hebert  stadionu.

Hrvatski izbornik Ante Čačić  je uoči odlaska u Francusku bio optimist.

“Svi smo zdravi, odradili smo sve što smo planirali i na put odlazimo puni samopouzdanja. Teško je komentirati što bi za mene bio uspjeh, ali neuspjeh bi bio kada ne bi prošli skupinu.”

Hrvatska će prvu utakmicu na EURO odigrati protiv Turske u Parizu 12. lipnja, pet dana kasnije slijedi ogled protiv Češke u St.Etienneu, a posljednja utakmica u skupini bit će 21. lipnja protiv aktualnih europskih prvaka Španjolaca u Bordeauxu.

Plasman u osminu finala izborit će po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svih šest skupina, te još četiri najbolje treće selekcije.

Hrvatska nogometna reprezentacija će tijekom EP- a biti smještena u hotelu Barriere du Golf u mjestu Deauville u Normandiji na obali Atlantskog oceana.

Mondeni Deauville sa 4,500 stanovnika je najbliže i najotmjenije ljetovalište francuskoj prijestolnici. Mjesto je poznato kao pariška rivijera i jedno od najprestižnijih turističkih mjesta u cijeloj Francuskoj.

Osim velike pješčane plaže, Deauville  krasi veliko konjsko trkalište. Lokalno stanovništvo sa smiješkom dodaje u Deauvilleu je “konj kralj”.

“Vatreni” su smješteni u hotelu Barriere du Golf, diskretno uvučen u zelenilo, a svega pet minuta vožnje od centra mjesta i plaže. Hotel ima 159 soba i 11 apartmana. Ovaj hotel je poznat kao “raj” za ljubitelje sportskih aktivnosti. Svojim gostima nudi niz sadržaja od tenisa, plivanja, vožnje biciklom, golf terena sa 18 rupa…

Igrači će uživati u luksuznom interijeru i ugodnoj prirodi, a trenirat će u obližnjem Coeur Cote Fleuryju.

Dosadašnji kampovi:

EP 1996. Engleska – Nottingham

SP 1998. Francuska – Vittel

SP 2002. Koreja/Japan – Toyami

EP 2004. Portugal – Santa Justa

SP 2006. Njemačka – Bad Brückenau

EP 2008. Austrija/Švicarska – Bad Tatzmannsdorf

EP 2012. Warka

SP 2014. Brazil – Praia do Forte

EP 2016. Francuska – Deauville

Izvor: jutarnji list

Leave a Reply