Fan zone za EURO 2016.

U utorak, 03. svibnja 2016. godine u Mostaru, u prostorijama Udruge navijača „Uvijek vjerni“ Herceg Bosna, održan je radni sastanak povjerenika, skupštine i potpredsjednika.

Budući  Europsko nogometno prvenstvo počinje za nešto više od mjesec dana, glavna tema sastanka bila je organizacija Fan zona. Navijači hrvatske nogometne reprezentacije pripremaju se za nadolazeći EURO, a oni koji neće bodriti Hrvatsku u Francuskoj s tribina, utakmice hrvatske izabrane vrste pratit će u Fan zonama, koje će biti postavljene u Mostaru, Čapljini, Širokom Brijegu, Ljubuškom, Grudama te Orašju, dok će mini Fan zone biti u Novom Travniku i Posušju.

Sastanku su nazočili povjerenici Udruge „Uvijek vjerni“ Herceg Bosna : povjerenik za Mostar-  Željko Tomić, povjerenik za Široki Brijeg- Andro Hrkać i njegovi pomoćnici Dario Martić i Marin Ljubić, povjerenik za Čitluk-  Josip Prskalo, povjerenik za Posušje- Mario Budimir, te povjerenik za Grude Tihomir Brnadić i njegovi pomoćnici Marko Vranješ i Daniel Marić, kao i potpredsjednici Udruge „Uvijek vjerni“ Herceg Bosna- Ivan Skoko i Darko Milićević.

Leave a Reply