EURO 2016. : Registrirajte se na UEFA.com i osvojite vrijedne nagrade

 

Orange, službeni partner UEFA EURO 2016., predstavio je svoj program za Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj i otkrio identitet svog ambasadora, a to je Zinedine Zidane.

Službeni partner EURO- a, Orange predstavio je novu platformu „Orange vas nagrađuje“, stavljajući navijače u središte pozornosti, uz pomoć Zidanea.

Od 29. svibnja trener Real Madrida postat će „glavni Regrut“ najboljih svjetskih navijača. Orange želi dati navijačima ono što zaslužuju, stavljajući poseban naglasak na njih i nagrađujući njihovu strast.

Od 10. lipnja, na svakoj utakmici EURO- a, Orange će u suradnji s gradom Parizom, stavljati iznenađenja na Eiffelov toranj za sve navijače koji koriste „Orange vas nagrađuje“ platformu.

Od otvaranja svake pojedine utakmice, Orange će krenuti s idejom „Navijač utakmice“, gdje će odabrati najboljeg navijača u gomili.

„UEFA EURO 2016. bit će trenutak golemog ponosa i za Francusku i za Orange“, rekla je Beatrice Mandine, izvršna direktorica za komunikaciju i sam brand Orange, na otvaranju manifestacije u Parizu.

„Za nas, „Orange vas nagrađuje“ je prilika da se dodatno povežu  navijači s njihovom strašću. To je ono što nas tjera naprijed i pomaže nam izgraditi dugoročne strategije za nadolazeće događaje. UEFA EURO 2016. je samo početak. Nadalje, Orange je službeni osiguravatelj telekomunikacijskih usluga za najpovezanije turnir u povijesti ovog natjecanja“, kaže Stephane Richard, predsjednik Orange- a.

Program Orange- a:

  • 800 inžinjera i stručnjaka Orange- a posvećenih EURO- u
  • Isporuka signala za mečeve uživo sa deset stadiona emitiranih navijačima diljem svijeta
  • Osiguravanje osoblja, dužnosnika, medija, sudaca i volontera s povezivanjem mobilne usluge
  • 4G pokrivenost unutar stadiona
  • Ugradnja u navijačkim zonama 680 pristupnih točaka za povezivanje (270 samo u Parizu) i postavljanje Wi-Fi mreže, omogućujući preko 110 000 istodobnih konekcija
  • Aktiviranje tisuće kilometara optičkog kabela kako bi se osiguralo promet veći od 2 TB u sekundi
  • Prijenos od osam utakmica u „UHD “ na TF1 i M6 (uvodnoj utakmici, četvrtfinalu, polufinalu i finalu)
  • Posebni Orange odjeljci (video igre, virtualna iskustva, utakmice u UHD) u šest navijačkih zona (Lyon, Paris, Lille, Marseille, Bordeaux, Toulouse).

UEFA.com će biti vaš saveznik za vrijeme trajanja Europskog nogometnog prvenstva, registrirajte se sada kako bi imali ekskluzivni pristup; jer možete osvojiti primjerice tablet, pametni sat i Hyundai Premium set ( sadrži repliku službene lopte, igračku maskote prvenstva, kapu i ruksak) igrajući Hyundai Bracket Predictor.

 

Izvor: uefa.com

Leave a Reply