EURO 2016: Turski navijači nisu dobrodošli

Najava sukoba navijača pred EURO 2016: Prva poruka prijetnje nedavno osvanula u Parizu!

Poznato je kako su navijači PSG “suspendirani” od strane države, da je svaki vid organiziranog navijanja nekada čuvenih “Boulogne boys-a” zabranjen, ali će se neke stvari izgleda promijeniti kada Europsko prvenstvo bude krenulo 11. lipnja naredne godine.

Internet je uznemirila poruka vatrenih pristaša pariškog kluba koji više nisu aktivni na tribinama (ili bar većina njih ne posjećuje zbog zabrane stadion Parc des Princes /Park Prinčeva ) koju su poslali turskim navijačima.

EURO 2016: Turski navijači nisu dobrodošli – pisalo je na plahti koju je držalo desetak pristaša francuskog kluba.

PSG turska euro 2016
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Razlog ove netrpeljivosti prije svega leži u onom sada već  poznatom sramotnom ponašanju navijača turske tijekom minute šutnje zbog masakra u Parizu i to uoči prijateljskog susreta između Turske i Grčke prije nekoliko tjedana.

Turska sramota (Video)

Turska nogometna reprezentacija reprezentacija prvi susret na EURU igra 12. lipnja protiv naših “Vatrenih” koji će imati veliku podršku s tribina te će također veliki broj naših navijača doputovati tih dana u Pariz  pa se cijela poruka upozorenja uopće ne doima bezazleno.

Turci u također velikom broju prate svoju reprezentaciju gde god igra. Ako se u cijelu priču umješaju i navijači PSG… ne smijemo ni pomisliti što bi se sve moglo događati oko Boulogne-ske šume.

PSG ultras.jpg-large

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Leave a Reply