HNS dio prihoda od ulaznica donira za obnovu vodotornja

Hrvatska protiv Izraela igra 23. ožujka u osječkom Gradskom vrtu. HNS je objavio cijene karata i dodao kako će dio prihoda ići za obnovu vukovarskog vodotornja.

Hrvatski nogometni savez objavio je cijene ulaznica za prijateljsku utakmicu Hrvatske i Izraela u Gradskom vrtu u Osijeku 23. ožujka u 18 sati koja će Anti Čačiću poslužiti kao prva prava provjera uoči Europskog prvenstva u lipnju.

Najjeftinije karte su za sjevernu i južnu tribinu Gradskog vrta (30 kuna), tribina istok je 40 kuna, zapad gore je 60, a zapad dolje 80 kuna.

Prodaja karata putem interneta počinje u četvrtak 10. ožujka .

HNS će dio prihoda od ulaznica donirati za obnovu vukovarskog vodotornja.

Vukovarski vodotoranj simbol je hrvatske hrabrosti i podsjetnik na srbočetničko razaranje ovog hrvatskog grada koji su srčano branili daleko malobrojniji i slabije naoružani hrvatski vojnici u Domovinskom ratu 1991. godine.

Nakon Izraela , Hrvatska igra protiv Mađarske u Budimpešti. Te ulaznice moći će se kupiti isključivo preko interneta, a prodaja karata počinje također 10. ožujka.

HNS je objavio kako je mađarska policija upozorila hrvatske navijače da će moći prići stadionu na dan utakmice samo uz posjedovanje osobnih dokumenata i vouchera.

Leave a Reply