Humanitarna akcija: Grude igrale za Živka

U organizaciji Udruge Uvijek vjerni Grude u subotu 21.11 je u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama odigran humanitarni malonogometni turnir za Živka Mikulića.

Na početku turnira odigrana je ženska malonogometna utakmica između ekipa ŽNK Sloga Ljubuški i ekipe iz Udruge Uvijek vjerni Grude. Nakon utakmice uslijedio je zabavni dio u kojem su sve prisutne zabavljali i oduševili Drim tim Babe, Zdenko Damjanović i Ivica Bago.
U 18 sati odigrana je nogometna utakmica između domaće ekipe Udruge Uvijek vjerni Grude i gostiju iz Knina “Sinovi oluje”.
Živko zbog svoje bolesti nije mogao prisustvovati na turniru, a početni udarac prije glavne utakmice izvele su njegove kćeri.
Osim ulaznica, posjetitelji su mogli pomoći i kupnjom raznih unikatnih radova, koje su izradili kreativci iz svih dijelova Hercegovine
Od prodaje ulaznice i suvenira ukupno je prikupljeno 8.700,00 KM koje će biti uručene obitelji Mikulić.
Grude su i ovaj put pokazale veliko srce. Za jednoga od nas. I neka bude zadnji kojem je potrebna pomoć.
Živko Mikulić je 40-godišnjak iz Borajne, koji skoro dvije godine vodi životnu borbu, teški oblik melanoma, a bolest je otkrio u prosincu 2013. godine. Od tada do danas njegov život svodi se po bolnicama, kemoterapijama, neprestano tražeći neke nove lijekove, a sve kako bi se izborio protiv opake bolesti. Prema mišljenju liječnika, Željko je čuo za lijek, u liječenju melanoma. On se zove Keytruda i ukoliko Živko prikupi novac potreban za nabavku lijeka, bit će prvi pacijent u BiH koji će biti liječen ovom terapijom. Lijek bi trebao doći iz Njemačke.

Za sve one koji žele pomoći, to mogu učiniti uplatama na: Živko Mikulić, žiroračun kod Raiffeisen banke – 1613000003382251. Živka također možete kontaktirati na broj 063/896-672.

Leave a Reply