Ivan Kelava u ekskluzivnom intervjuu za Goal govorio je o zemljacima koji su zvijezde u Španjolskoj.

Nekadašnji vratar Dinama Ivan Kelava od ljeta prošle godine član je španjolskog prvoligaša Granade. Iako je u andaluzijskom klubu u statusu rezervnog golmana, ipak postoji razlog zašto je zanimljiv medijima na Pirinejskom poluotoku.

Kelava je, naime, u Dinamu bio suigrač aktualnim zvijezdama Real Madrida, Luki Modriću i Mateu Kovačiću, što je bio povod da španjolsko izdanje Goal.coma napravi razgovor s njim.

“Bio sam sretan što igram uz Modrića i Kovačića. Upoznao sam Luku prije nego što je otišao u Tottenham. Na treninzima se vidjelo da odskače kvalitetom, rekao je Kelava.

“A o Kovačiću ću vam ispričati anegdotu: kad je upao u prvu momčad, pitao me tko mi je cimer, a ja sam mu rekao ‘tiho, sine, sa mnom si’. Vidjelo se da je fenomen. Sretan sam što sam imao priliku igrati s njima. I uvijek sam imao j*** dobar osjećaj s njima!”

Osvrnuo se Kelava i na Barcelonina veznog nogometaša Ivana Rakitića.

“Nevjerojatno je kako igra! Kad ga je Barcelona kupila, izgledalo je kao da je došao iz La Masije. Raketa je sjajna osoba i igrač. Igrao sam s njim i protiv njega i nevjerojatno je kako je u prvoj godini u Barceloni osvojio sve”, zaključio je 28- godišnji čuvar mreže.

Nevjerojatno je kako se Raketa uklopio u Barcelonu, kao da je izišao iz La Masije!

Alen Halilović još je dječak, ima samo 19 godina. Mlad je i vrlo kvalitetan. I s njim sam igrao u Dinamu i znam zašto ga zovu ‘Hrvatski Messi!’ Svaki igrač treba vremena za prilagodbu, a pogotovo mladi. Sad u Gijonu pokazuje svoju kvalitetu, mislim da će biti vrlo važan igrač Barcelone.”

I na kraju, nešto o njegovoj Granadi:

“U teškoj smo situaciji, na dni ljestvice, ali 13 je kola do kraja. Moramo pobjeđivati i umrijeti za pobjedu! Vjerujem u momčad, okrenut ćemo ovo jer smo doista odlična grupa.”

 

 

Leave a Reply