Kapetan Vatrenih seli u redove engleskog velikana!?

Kako se bliži siječanjski prijelazni nogometni rok tako se povećava i broj medijskih nagađanja oko potencijalnih transfera.

Glasine ovoga puta nisu mimoišle niti kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i Šahtara Darija Srnu koji se spominje u kontekstu potencijalnog transfera u Arsenal.

Ruska Izvestia piše kako 33-godišnjem Hrvatu ljetos istječe ugovor sa Šahtarom i kako bi stoga mogao dogovoriti suradnju s Arsenalom već u siječnju. Navodi se kako Arsenalov menadžer Arsene Wenger ima visoko mišljenje o Srni i kako smatra da bi mogao biti sjajna alternativa mladom 20-godišnjem Španjolcu Hectoru Bellerinu i kako bi iskustvom obogatio Arsenalovu veznu liniju.

Vijest o mogućem Srninom transferu prenio je i američki Bleacher Report, kao i žutilu okrenut Daily Star.

Srna je inače član Šahtara iz Donjecka od 2003. godine i klupska je legenda. Pitanje je koliko bi Darijo bio otvoren za transfer u Arsenal gdje bi lako moguće bio rezerva kako Bellerinu, a konkurenciju bi imao i u francuskom reprezentativcu Mathieuu Debuchyju.

Inače, Srna se tijekom godina medijski dovodio u kontekst mogućeg transfera u Englesku, a tada se najčešće spominjala moguća seoba u Chelsea.

 

Leave a Reply