David Guetta poziva navijače da mu pomognu u snimanju službene himne EURO- a 2016.

Međunarodni DJ i glazbeni producent David Guetta poziva  milijun navijača da pomognu snimiti službenu himnu  UEFA EURO 2016.  Guetta , glazbeni ambasador prvenstva će smisliti soundtrack , ali  želi pomoć navijača koliko je više moguće, kako bi zajedno stvorili  globalnu himnu.

“Jako sam uzbuđen što ću raditi s UEFA- om na ovom projektu u mojoj domovini, na nogometnom turniru koji ujedinjuje cijelu Europu ” rekao je Guetta . „ UEFA EURO 2016. je sav u  navijačima i želim ih staviti u središte svega , posebno pjesama . Glazba , kao i sport zbližava ljude,  pa pokušavam nešto vrlo posebno i pitam  ljude diljem svijeta da se ujedine i dodaju svoj ​​glas ovoj himnoj. ”
Francuz , koji će pisati i producirati  pjesmu, bit će glavna “figura”  UEFA- ine  globalne glazbene kampanje. On će nastupiti uživo na Stade de France na ceremoniji  otvaranja  i zatvaranja, kao i na koncertu navijača  u središtu Pariza, kao dio UEFA EURO 2016. Trophy Tour.
Obožavatelji mogu na službenoj stranici dobiti upute i slijediti određene jednostavne korake kako bi snimili svoj dio. David će  snimke staviti u svoju UEFA EURO 2016. himnu. Naziv himne je This One’s For You (Ovo je za vas), i bit će objavljena u proljeće 2016. godine.

Svi navijači koji budu sudjelovali u stvaranju himne s Guettaom, dobit će jedinstven komad personalizianog umjetničkog djela, i sudjelovat će u izvlačenju za osvajanje ulaznica za utakmicu otvaranja EURO- a, te priliku da upoznaju Davida Guettau. Pobjednik će biti i gost na njegovom besplatnom koncertu uoči turnira na Champ de Mars, ispod Eiffelovog tornja.
UEFA- in  direktor marketinga Guy -Laurent Epstein je rekao: „Jedan je od najvažnijih producenata  na svijetu,  nadamo se, stoga,  da David Guetta može inspirirati fanove diljem svijeta da budu dio službene himne. Glazba  i nogomet idu ruku pod ruku , kada je riječ o slavlju i zabavi  i želimo da soundtrack za ovaj EURO  biti najupečatljiviji dosad. Želimo navijače u  samom središtu onog  što će biti pjesma, s velikom energijom i turnir s velikim duhom i atmosferom . “

Službena himna za EURO 2016. Bit će integrirana tijekom prvenstva, uključujući otvaranje i zatvaranje sekvence za svako televizijsko emitiranje utakmice, također će ju Guetta izvesti na otvaranju i zatvaranju Europskog nogometnog prvenstva.

Možete gledati sekvencu sa službenom pjesmom Davida Guettae, isključivo na on  the official UEFA EURO 2016 Facebook page.

Leave a Reply