Ne samo da ga je omalovažio, Ronaldo nije znao ni kako se Kovačić preziva!

Cristiano Ronaldo prije nekoliko je dana, nakon poraza od Atletica, ljutito ispalio nekoliko izjava koje su podigle veliku prašinu u Španjolskoj, ali i narušile odnose u Realu. Portugalac je krivnju svalio na svoje suigrače, prozvavši ih da nisu na njegovoj razini.

– Kad bi svi bili kao ja, bili bismo prvi na ljestvici, rekao je Ronaldo, a onda dodatno prozvao igrače koji Zidaneu služe kao rotacija, i na neki ih način omalovažio. Štoviše, danas španjolski mediji otkrivaju da čak nije znao ni kako se preziva hrvatski nogometaš.

– Ne kažem da su Jese, Lucas ili Kovačević loši, ali više volim igrati s Benzemom, Baleom i Marcelom.

– Kovačić se zove, ispravio ga je novinar.

– Da, da, Kovačić. Ali to ne mijenja na stvari, uzvratio je Ronaldo.

Te su njegove riječi i kritike brzo odjeknule cijelom Europom, a kad su u klubu shvatili da je sve otišlo predaleko, natjerali su Portugalca da se pospe pepelom.

– Pogrešno su protumačili moje izjave. Nisam rekao da sam bolji od ostalih. Mislio sam na fizički dio i ozljede. Jer ove godine teške ozljede su nas sasjekle. Pepe, Bale, Benzema, Marcelo… dugo su bili izvan momčadi. Poštujem suigrače i nikad ih ne bi uvrijedio. Ne mislim da sam bolji od ikoga.

Španjolski mediji danas pišu da Portugalac nije tu stao već je svim igračima za koje je mislio da su se uvrijedili poslao poruke preko mobilne aplikacije WhatsApp. Jednu takvu zasigurno je dobio Mateo Kovačić, a možda čak i Luka Modrić kojeg nije naveo kao jednog od onih s kojima voli igrati.

Izvor: Večernji.hr

Leave a Reply