OLA, JAVI SE: Izbornik Čačić pripremio iznenađenje za legendarnog napadača!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić napravio je lijepu gestu uoči prijateljske utakmice koju će Vatreni 23. ožujka odigrati protiv Izraela u Osijeku.

Prije nekoliko je dana, podsjetimo, legendarni napadač Ivica Olić u pismu javnosti potvrdio da više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju. U svome je klubu HSV- u u potpunosti u drugom planu i jasno mu je da u takvoj situaciji nema šanse ići na Europsko prvenstvo u Francusku, pa se sam odlučio povući.

No, izbornik Čačić ne želi dopustiti da se Olić oprosti samo pismom. Odlučio mu je dati priliku da se protiv Izraela u svojoj Slavoniji oprosti od najdražeg dresa.

“Olić je na poseban način dao doprinos hrvatskoj reprezentaciji, ne zaslužuje samo preko novina otići u mirovinu. Već sam predložio, a predsjednik HNS- a je prihvatio, da protiv Izraela povede momčad i da u svojoj Slavoniji odigra posljednjih tridesetak za Hrvatsku. Još samo on to mora prihvatiti”, rekao je Čačić na konferenciji za novinare.

Može i na Euro

“Zvao sam ga da mu to kažem, ali mi se nije javljao. Zvali su ga i ljudi iz HNS- a, tako da vjerujem da zna za ovaj plan. Nema razloga da ne odigra zadnje reprezentativne minute u Slavoniji, tamo gdje je Hrvatska najtoplije primljena”, rekao je izbornik, dodavši da je i dalje otvoren za Olićev nastup na Euro- u ako kojim slučajem dođe do senzacionalnog obrata i 36-godišnji napadač počne dobivati priliku u HSV- u.

Olića, inače, nema na službenom popisu igrača za utakmicu protiv Izraela i onu protiv Mađarske tri dana kasnije u Budimpešti.

Izvor: net.hr

Leave a Reply