Panika na Maksimiru: Everton i Monaco u borbi za Brekala

Proteklih dana Zagreb je posjetio Luis Campos, osoba od povjerenja potpredsjednika Monaca Vadima Vasiljeva. I čovjek zadužen za dovođenje talenata iz cijeloga svijeta…

Josip Brekalo proteklih je mjeseci svojim igrama oduševio svjetsku nogometnu javnost. Mladi krilni igrač Dinama nastupima na Svjetskom prvenstvu do 17 godina, ali i juniorskoj Ligi prvaka zaintrigirao je brojne klubove koji su proteklih dana ozbiljno zagrizli za mladu nadu hrvatskog nogometa.

Čini se kako su “udicu” prema mladom talentu Dinama najozbiljnije bacili predstavnici Evertona i Monaca. U redovima engleskog premierligaša i dalje razočarenje što svoje redove u travnju nisu osnažili Antom Ćorićem koji je navršivši 18 godina odlučio potpisati petogodišnju vjernost s Dinamom.

Engleski mediji špekuliraju kako su predstavnici Evertona već krenuli u “akciju Brekalo”, te kako ne žele izgubiti još jednu mladu nadolazeću zvijezdu. Josip Brekalo rođen je 23. lipnja 1998. godine, pa predstavnici engleskog premierligaša planiraju biti strpljivi, a onda modrima na ljeto (kada igrač navrši 18 godina) oteti talentiranog mladića.

No, u Londonu vlada ipak panika, Josipa Brekala pod svaku cijenu želi i Monaco. Dapače, francuski mediji probili su priču kako je proteklih dana u Zagrebu boravio i Luis Campos, specijalni savjetnik potpredsjednika Monaca Vadima Vasiljeva!

Luis Campos do ovoga je ljeta bio tehnički direktor Monaca, no onda je u dogovoru s klupskim strukturama promaknut na poziciju “osobe od povjerenja” potpredsjednika kluba. Luis Campostako je zadužen za skautiranje i dovođenje mladih nada iz cijeloga svijeta, a iskusniPortugalac, te veliki prijatelj Josea Mourinha pod svaku cijenu želi – Josipa Brekala. Čelnici Dinama sada su dobili ozbiljnu konkurenciju, do ljeta će morati s (barem) dva europska kluba voditi veliku bitku, te pokušati obitelj Brekalo nagovoriti na ostanak u Zagrebu…

Leave a Reply