Predstavljamo: Podružnica Udruge- Kluba navijača „Uvijek vjerni“ Odžak

Nakon  UV Berlin i UV Friedrichshafen, na redu je  predstavljanje jedne podružnice iz Bosne i Hercegovine, i to onu iz Posavine, točnije Odžak, grad i središte istoimene općine na krajnjem sjeveru BiH.

Podružnica Udruge- Kluba navijača „Uvijek vjerni“ Odžak osnovana je 2011. godine ponajprije u cilju organiziranog odlaska na utakmice hrvatske nogometne reprezntacije kao i ostalih reprezentacija Hrvatske ( rukometne,  košarkaške …)  što se do pokretanja ove podružnice  svodilo uglavnom na pojedinačne odlaske sadašnjih članova  UV Odžak.

Podružnica UV Odžak broji  oko 100- injak članova s područja općina Odžak,  Orašje kao i pripadnika brojnih članova iz iseljeništva, a povjerenik  je Marko Vidović. Nazočni su na svim domaćim utakmicama kao i na gostovanjima koliko to dozvoljava teška ekonomska situacija u BiH.

U svom djelovanju često su nailazili na brojne probleme i osporavanja, ali to ih nije spriječilo  da nastave svoj  put u duhu vrijednosti koje njeguju,  a to je : „SVOJE VOLIMO I ČUVAMO, A TUĐE POŠTUJEMO„. Slijedom toga,  izgradili su  odlične odnose sa navijačkom skupinom reprezentacije BiH Zmajevi Posavine Odžak zbog čega su  2015. godine dobili  i zahvalnicu općine Odžak za promicanje tolerancije, kulture i suživota među različitim navijačkim skupinama.

Leave a Reply