Predstavljamo vam “Uvijek vjerni” Friedrichshafen

Friedrichshafen je  njemački  grad na sjevernoj obali Bodenskog jezera  u saveznoj pokrajini  Baden- Wurttemberg . Kao i u mnogim drugim gradovima diljem svijeta, i u ovom njemačkom gradiću postoji podružnica Udruge-Kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni“  pod nazivom „Uvijek vjerni“ Friedrichshafen.

Podružnica postoji od 2013. godine, a broji oko 200 aktivnih članova. Budući se nalazi na tromeđi Austrije, Švicarske i Njemačke, ova podružnica obuhvaća članove iz sve tri države .

Povjerenik Udruge „Uvijek vjerni“ Friedrichshafen je Daniel Pavelić , koji , iako svaka podružnica ima svog povjerenika, koordinira svim podružnicama u Njemačkoj i Švicarskoj.

Članovi Udruge UV Friedrichshafen aktivni su, kako na domaćim utakmicama, tako i na svim gostovanjima.

Ipak, uvijek postoji ona jedna utakmica koja ostane u posebno lijepom sjećanju, u ovom slučaju povjerenik Pavelić bez dvojbe je kazao :“ Hrvatska- Srbija u Zagrebu, gdje su navijači pokazali najveću složnost“.

U Friedrichshafenu ne postoji niti jedan hrvatski lokal, gdje bi se recimo članovi Udruge okupljali, kao što je to moguće u nekim većim gradovima, no sve bitne informacije i dogovore, članovi dobivaju preko grupe na jednoj društvenoj mreži .

Službeni facebook fan page:  facebook.com/UvijekVjerniBodensee

 

Leave a Reply