Predstavljamo vam „Uvijek vjerni“ Hamburg

Hamburg je jedna od 16 njemačkih pokrajina i drugi po veličini njemački grad, u kojem je u travnju 2014. godine osnovana podružnica „Uvijek vjerni“.

Ova relativno mlada podružnica trenutačno broji više od 50 članova, a kako iz UV Hamburg kažu, u početku im je bio cilj ih bude barem 20, ali ljudi su bili zainteresirani od samog početka i htjeli su se učlaniti. Povjerenik u Hamburgu je Tomislav Majetic.

Članovi UV Hamburg nastoje se što češće družiti i „ostati na okupu“, bilo da se radi o druženjima u kafiću, ili nekom roštiljanju (kako kažu, ako kišno hamburško vrijeme dopusti).

Na sve bitnije utakmice hrvatske nogometne reprezentacije trude se otići, a ako trebaju izdvojiti onu koja im je ostala u posebnom sjećanju, onda izdvajaju onu u Milanu, gdje su Italija i Hrvatska odigrale bez pobjednika 1:1, a na kojoj je bila većina članova „Uvijek vjerni“ Hamburg. Što, naravno, ne znači da ih ne vežu lijepa sjećanja, za utakmice u Oslu te Bugarskoj, kao i, na kraju krajeva, za sve utamice „Vatrenih“.

Naravno, kao i svi vjerni navijači hrvatske reprezentacije, tako i članovi „Uvijek vjerni“ Hamburg s nestrpljenjem iščekuju lipanj, kad će bodrit hrvatsku nacionalnu vrstu na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

Leave a Reply