Predstavljamo vam „Uvijek vjerni“ Reutlingen

Reutlingen je grad u njemačkoj saveznoj državi Baden- Wurttemberg i sjedište je istoimenog okruga.

Kao i u brojnim drugim njemačkim gradovima, tako i u Reutlingenu djeluje Udruga/ Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni“.

Podružnica navijača „Uvijek vjerni“ Reutlingen osnovana je 2013. godine i to na jedan jako zanimljiv način, po čemu se izdvaja od ostalih podružnica.

Naime, UV Reutlingen osnovan je u autobusu na putu za Zagreb, gdje su putovali na kvalifikacijsku utakmicu za SP u Brazilu, Hrvatska- Srbija, koja je odigrana na Maksimiru, 22. ožujka 2013. godine, a gdje je  Hrvatska nadigrala reprezentaciju Srbije rezultatom 2:0.

Povjerenik „Uvijek vjerni“ Reutlingen je Božo Krajina, a udruga trenutačno  broji oko 90 članova.

Otkad je osnovan UV Reutlingen, do danas nije odigrana utakmica hrvatske nogometne reprezentacije, na kojoj nije bilo njihovih članova. Kako nam je kazao gosp. Krajina, članovi spomenute udruge idu i u velikom broju u Francusku, gdje će, kao i dosad s tribina pružati potporu svojoj voljenoj reprezentaciji.

„ Svaka utakmica na kojoj smo bili nam je ostala u lijepom sjećanju, jer svaka je posebna na svoj način“, rekao je povjerenik, Božo Krajina.

UV reutlingen 1 uv reutlingen 5 uv reutlingen 6 uv reutlingen 7 uv reutlingen 8 uv reutlingen 9 UV Reutlingen UVIJEK VJERNI REUTLINGEN

Leave a Reply