Predstavnici Udruge navijača Uvijek vjerni Herceg Bosne susreli su se u Zagrebu s hrvatskim nogometnim reprezentativcima

Predstavnici Udruge navijača Uvijek vjerni Herceg Bosne susreli su se u Zagrebu s hrvatskim nogometnim reprezentativcima u prostorijama Informativno-multimedijskog centra HNS-a u petrinjskoj ulici i dogovorili da članovi Udruge i svi oni koji to žele postati imaju mogućnost prvootkupa paketa ulaznica za predstojeće Europsko nogometno prvenstvo koje će se održati u Francuskoj od 10. lipnja do 10. srpnja 2016. godine. Na prestižnoj europskoj nogometnoj smotri bit će odigrana 51 utakmica, a sudjelovat će 24 nogometne reprezentacije. Podsjećamo do 25. studenoga 2015. godine članovi Udruge mogu regulirati svoje članstvo i rezervirati ulaznice za EURO 2016. Istodobno obavještavamo sve članove Udruge kako će od 10. siječnja 2016. godine biti upisani na stranicu UEFA-e gdje će imati mogućnost praćenja uputa za uplatu i preuzimanje ulaznica. Cijene ulaznica za utakmice skupne faze i osmine završnice stoje od 25 do 145 Eura, za utakmice četvrtzavršnice od 45 do 195 Eura, za utakmice poluzavršnice od 65 do 495 Eura, za utakmicu otvorenja prvenstva od 75 do 595 Eura te za završnicu prvenstva od 85 do 895 Eura. Sve informacije zainteresirani mogu potražiti kod lokalnih povjerenika na mrežnoj stranici Udruge Uvijek vjerni Herceg Bosne: uvijekvjerni.info, na kontakt telefon:  +387  36  322 499, ili upitom na mail: info@uvijekvjerni.info.

Svi članovi podružnica Udruge iz Domovine i iseljeništva mogu se javiti u matične podružnice, regulirati članstvo i rezervirati svoju ulaznicu za EURO 2016. Ne zaboravite, ne propustite biti dijelom najveće europske smotre nogometa. Udruga Uvijek vjerni Herceg Bosne i Euro 2016.

UV Čapljina  http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/capljina/

UV Kiseljak  http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/kiseljak/

UV Mostar    http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/mostar/

UV Odžak     http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/odzak/

UV Posušje  http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/posusje/

UV Ljubuški  http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/posusje/

UV Čitluk       http://uvijekvjerni.info/index.php/uv-citluk/

BIENVENUE!

Leave a Reply