Promocija filma “Moja voljena Hrvatska” – film o Josipu Šimuniću

Promocija filma „Moja voljena Hrvatska“ pod redateljskom palicom Jakova Sedlara, čiji je glavni akter proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić, održat će se 01. travnja, u petak,  u 13: 00 sati u Ljubuškom (Svadbeni salon Ohio);  u 18: 00 sati u Širokom Brijegu ( Kino dvorana Borak) te 02. travnja, u subotu, 14: 00 sati u Međugorju  (Majčino selo) i na koncu u Mostaru, u 18: 00 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Promocija spomenutog dokumentarnog filma humanitarnog je karaktera, a plan je od prodanih DVD- ova  sredstva donirati medicinsku opremu  Klinici za ginekologiju i porodništvo SKB- a Mostar.

Konferencija za medije uoči promocije filma održat će se u Mostaru, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, 01. travnja u 11:00 sati. Press konferenciji će nazočiti Josip Šimunić, glavni akter filma, bivši hrvatski nogometni reprezentativac te trenutačno pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije, kao i Jakov Sedlar, hrvatski filmski redatelj, predsjednik Udruge navijača “Uvijek vjerni” Herceg Bosne Ilija Perković i glasnogovornica udruge navijača Mara Anić.

Ulaz na promociju filma je slobodan.

Svi ste dobrodošli!

Leave a Reply