Srce vatreno: Povratak kapetana/ Mrmić napustio kamp Vatrenih

Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, vratio se u kamp reprezentacije u Francuskoj. Srna je nakon utakmice protiv Turske saznao da mu je umro otac Uzeir pa se odmah zaputio u Metković gdje je u ponedjeljak bio na očevu pogrebu.

Tamo je bila i delegacija HNS- a predvođena izbornikom Čačićem, koja se odmah vratila, a Darijo je dobio još malo slobodnog vremena. Danas se, eto, pridružio suigračima i nastavlja s pripremama za drugu utakmicu Europskog prvenstva koju naši igraju u petak protiv Češke.

Ante Čačić ranije je već odgovorio na pitanje hoće li ga koristiti za sljedeću utakmicu.

– Vidjet ću se s njim, popričat ćemo kad dođe i zajedno donijeti odluku. Uvijek je šok kada ti ode roditelj, nastane velika praznina – kazao je Čačić.

No, kapetan je Vatrenih sam najavio dvoboj sa Česima rekavši: – Dat ću sve od sebe  kako bih postigao gol za svoga oca – .

A već danas nova tuga u kampu hrvatske reprezentacije. Marijan Mrmić spakirao je kofere i napustio reprezentativni kamp u Deauvilleu i otišao za Hrvatsku. Naime, trener golmana i Čačićev bliski suradnik u reprezentaciji jutros je  saznao da mu je preminuo otac.
 Izvor: dalmacija news/ večernji list/24sata

Leave a Reply