UEFA EURO- počinje preprodaja ulaznica

Ukoliko ste propustili dosad dobiti ulaznicu za predstojeće Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, registrirajte se sada, jer od 9. ožujka kreće platforma preprodaje koja će omogućiti navijačima da kupe ulaznice od drugih, koji ih više ne trebaju.

A kako to učiniti?

Platforma preprodaje ulaznica je siguran način za kupnju i prodaju ulaznica. Navijači koji su se uspješno prijavili za ulaznice u ljeto 2015. godine, ili na UEFA- inoj stranici za neutralne sektore u razdoblju između 14. prosinca i 1. veljače 2016. godine, ali im više ne trebaju, mogu ih staviti u daljnju prodaju. Ostali korisnici platforme mogu ih onda kupiti, s tim da oni koji se prvi prijave, prvi će i biti usluženi. Navijači koji su imali uspješne prijave za nacionalne sektore iste ne će moći staviti u preprodaju.Dakle kupci ulaznica koji su imali uspješne prijave za hrvatski navijački sektor iste ne će moći ponuditi za preprodaju. Svi oni koji su imali neuspješne prijave bilo to za neutralne ili nacionalne sektore moći će se ponovo prijaviti i pokušati otkupiti ulaznice za neutralne sektore.

Ulaznice će biti predmet čestih promjena, stoga je savjet svim navijačima da redovito provjeravaju stanje na platformi, kako bi vidjeli trenutnu dostupnost. Utakmice koje imaju značajan broj ulaznica u prodaji, bit će, također, prikazane na stranici UEFA.com.

Kolika će biti cijena ulaznica?

Cijene ulaznica će ostati u nominalnoj vrijednosti, a kategorija koja će biti na raspolaganju ovisit će o ulaznicama koje će biti na ponudi za daljnju prodaju.

Što onda učiniti?

Platforma za preprodaju ulaznica otvara se u 12.00 sati, 9.ožujka, ali možete biti u igri i prije ako napravite unaprijed račun, ukoliko ga već nemate.

Kako platiti?

Imajte na umu da se može platiti samo Mastercard ili Visa kreditnim karticama.

LINK ZA PRIJAVE: https://euro2016-resale.tickets.uefa.com

Izvor: UEFA.com

Leave a Reply