Uspješno promoviran dokumentarac “Moja voljena Hrvatska”

Promocija dokumentarnog filma „Moja voljena Hrvatska“ uspješno je privedena kraju. Nakon Ljubuškog i Širokog  Brijega, nastavljena je u Međugorju i na koncu zaključena projekcijom filma u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Odziv je bio dobar, te je više od šest stotina ljudi sa zanimanjem pogledalo dokumentarac. Organizatori promocije dokumentarnog filma o Josipu Šimuniću su članovi Kluba navijača „Uvijek vjerni“ Herceg Bosne.

U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, Josip Šimunić na poklon je dobio dres HŠK Zrinjski sa svojim imenom. Proslavljenom hrvatskom nogometnom reprezentativcu dres je uručio izvršni dopredsjednik HŠK Zrinjski Danko Šulenta.

Nakon promocije mnogi su se uspomenu htjeli uslikati sa Šimunićem i Sedlarom,a oni su rado svima izašli u susret.

Dobili su i darove od brojnih obožavatelja, između ostalog od djece i voditeljica Majčinog sela u Međugorju. Šimunić je, također, uručio djeci u Majčinom selu darove od Kluba „Uvijek vjerni“, kao i Hrvatskog nogometnog saveza (lopte, školski pribor..).

Iznenađenje u Kosači priredila je  muška klapa „Sinovi Hercegovine“, preradivši pjesmu Marka Perkovića Thompsona „ Moj Ivane“, posebno za Josipa Šimunića. Nastupila je i ženska klapa „Angelus“ iz Stoca, koja je pjevala za Šimunića i Sedlara i na večeri zahvale, nakon projekcije filma. https://youtu.be/Wcr6SwjNRaw.

Prodano je preko 200 DVD- ova, a počele su pristizati i donacije.

Još jednom pozivamo sve gospodarstvenike da se priključe svojim donacijama, uplatom na žiro račun : 154 – 460 – 200- 316 – 0563.

uv zrinjski DSC_0510 DSC_0514 DSC_0516 DSC_0627 DSC_0638 DSC_0650 DSC_0655 joe 1 joe 3 joe 5 joe 6 joe 8 joe 9 joe 11

Leave a Reply