Vatreni iznenađeni dočekom navijača, Plesom odjekivalo ‘ne damo Čačića’

Hrvatska nogometna reprezentacija sletjela je sinoć u zagrebačku zračnu luku Pleso nakon nastupa na Europskom prvenstvu gdje je u osmini finala ispala od Portugala.

Na Plesu se skupilo više od tisuću navijača koji su došli pozdraviti Antu Čačića i vatrene. “Šampioni, šampioni”, odjekivalo je Plesom, a zatim su navijači skandirali “ne damo Čačića”.

– Možemo biti ponosni onim što smo pokazali na Europskom prvenstvu. Nijednu utakmicu nismo izgubili u 90 minuta – rekao je izbornik Ante Čačić.

Igrači su bili vidno iznenađeni dočekom.

– Ovome se nismo nadali. Ostavili smo srce na terenu, drago mi je da su navijači to prepoznali. Ovo nam je malo popravilo raspoloženje – rekao je Domagoj Vida, dok je Marko Pjaca dodao:

– Jako nam je drago zbog ljudi koji su nas podržali i šalju nam ljubav. Jučer nam je bilo jako teško – rekao je Marko Pjaca pa se osvrnuo na nesretno ispadanje od Portugala.

– Svi su vidjeli da smo bolji, ali bolja momčad ne pobijedi uvijek.

Igrači su tužnih lica izašli iz zrakoplova, no malo su se razveselili kada su vidjeli navijače. Među navijačima koji su ih dočekali najbrojniji su bili tinejdžeri koji su uspjeli dobiti poneku zajedničku fotografiju sa svojim idolima.

pleso 3 pleso 4 pleso 6 pleso 7 pleso 9 pleso 10 pleso 12 pleso

pleso 2 pleso 5 pleso 8 pleso 11

Izvor: večernji.hr

Leave a Reply