VIDEO EKSKLUZIVNO ZA HNTV: ČAČIĆ “HRVATSKA UVIJEK MORA TRAŽITI POZITIVAN REZULTAT”

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić u ekskluzivnom razgovoru za HNTV prokomentirao je susrete iza hrvatske reprezentacije, najavio predstojeći s Islandom te je podijelio svoja razmišljanja o U-21 reprezentaciji, kao i nogometnoj situaciji u Hrvatskoj.


U ekskluzivnom razgovoru za Hrvatsku nogometnu televiziju, a u sklopu emisije Mali nogometni razgovori, izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić novinarki Mili Horvat osvrnuo se na susrete s reprezentacijama Kosova i Finske, kazao je nekoliko riječi o hrvatskim reprezentativcima, infrastrukturi u Hrvatskoj, igranju pred praznim tribinama, U-21 reprezentaciji, a najavio je i susret Vatrenih s Islandom u studenom.

“Uz nedaće koje su nas pratile, uspjeli smo na gostovanjima ostvariti što smo željeli. Ti su nam bodovi zaista bili neophodni. Naš jedini cilj je biti prvi u skupini kako bismo osigurali SP. Iz tog razloga zadovoljstvo je potpuno”, kazao je izbornik Čačić.

“Utakmica protiv Islanda bit će sigurno zahtjevna. To je reprezentacija koja je bila iznenađenje Europskog prvenstva, momčad koja ima kontinuitet, prepoznatljivu igru, dobro razrađene prekide, vrlo su agresivni i kompaktni. Hrvatska nema pravo na uzmak, Hrvatska u svakoj utakmici mora tražiti pozitivan rezultat. No, užasno je teško pobjeđivati bez gledatelja. Vjerujem u našu snagu, strast, želju da budemo dobri, igrači su spremni dati sve od sebe za reprezentaciju i optimist sam, no žao mi je što nećemo imati podršku s tribina koju igrači i ova reprezentacija zaslužuju”, izjavio je Čačić.

Ekskluzivni intervju s izbornikom Antom Čačićem pogledajte u video prilogu HNTV-a.

Izvor:HNS

Leave a Reply