VIDEO: OKUPLJANJE I PRIPREME VATRENIH ZA KOSOVO I FINSKU

Hrvatska reprezentacija okupila se u Zagrebu i započela s pripremama za kvalifikacijske susrete s reprezentacijama Kosova i Finske, a po okupljanju svoja su razmišljanja ponudili izbornik Ante Čačić te hrvatski reprezentativci.


Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom kvalifikacijski su dvoboji za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Vatreni će u četvrtak, 6. listopada, snage odmjeriti s reprezentacijom Kosova, dok će u nedjelju, 9. listopada, gostovati kod Finske.

“Zatečeni smo svime što se dogodilo s ozljedama u proteklih nekoliko dana. Želim igračima da se što prije oporave. Hrvatska ima zavidan roster kvalitetnih igrača, moramo vjerovati igračima koje ovoga trenutka imamo te sam siguran kako će dati sve od sebe da nadoknade izostanak ozlijeđenih igrača”, kazao je izbornik Ante Čačić.

“U posljednje vrijeme više asistiram, no što zabijam, ali stvarno mogu biti zadovoljan i sretan pruženim igrama”, izjavio je Andrej Kramarić.

Više izjava izbornika Ante Čačića, doktora Zorana Bahtijarevića te hrvatskih reprezentativaca Andreja Kramarića, Matea Kovačića, Marka Roga, Josipa Pivarića, Domagoja Antolića Mateja Mitrovića pogledajte u video prilogu.

Izvor: HNS

Leave a Reply